در این گزارش آمده است: به دنبال اعتراضات خبرنگاران الجزیره در ماه مارس نسبت به سیاست های این شبکه خبری در قبال سوریه این اعتراضات وارد مرحله جدیدی شده که نحوه اطلاع رسانی الجزیره را زیر سوال برده است.
بنا بر اعلام خبرنگاران مستعفی الجزیره، اخباری که این افراد درباره سوریه و لیبی بر زبان می آوردند به صورت مونتاژ و نوشتاری سانسور می شد و سپس در اختیار افکار عمومی قرار می گرفت.
"علی الهاشمی" یکی از این خبرنگاران در این رابطه می گوید: من پنج ماه پیش خبر بمباران مرز لبنان توسط نیروهای سوریه را تکذیب کردم که این اقدام باعث شد مسئولان شبکه خبری الجزیره مرا تحت فشار قرار دهند تا در نهایت مجبور به استعفا شوم.
"احمد موسی" تهیه کننده برنامه خبری الجزیره نیز اظهار داشت: بسیاری آرزو دارند در الجزیره کار کنند اما این باعث افسردگی من می شود. اخباری که در مورد سوریه و لبنان در الجزیره منتشر می شود به طور کامل تحت مونتاژ و سانسور قرار می گیرد.
"خالد ابوصلاح" یکی دیگر از نیروهای مستعفی الجزیره که خبرنگار این رسانه در شهر حمص بود می گوید: مسئولان الجزیره از من خواستند کودکی که در جریان اعتراضات و درگیری های شهر حمص توسط گروه های مسلح زخمی شده یا مردم غیر نظامی که در این شهر کشته می شوند را طوری پوشش خبری دهم که گویی توسط نیروهای ارتش سوریه کشته شده اند.
گفتنی است این پنج خبرنگار از کارمندان دفتر الجزیره در بیروت بودند.