کد خبر 1086390
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
ایران جزو ۵ کشور برتر نیروگاه‌ساز جهان شد

مدیرعامل شرکت مپنا با بیان اینکه در ساخت نیروگاه، ایران در میان پنج کشور نخست جهان است گفت: ما تنوعی از ماشین ها، انواع توربین، ژنراتور و سیستم کنترل را می‌سازیم و هیچ تجهیز نیروگاهی نیست که امروز نیازمند به آن باشیم

به گزارش مشرق، عباس علی آبادی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه احداث فاز دوم نیروگاه برق خرم آباد در بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران افزود: به لطف خدا کشور ما از حیث صنعت برق در وضعیت بسیار خوبی هم در تولید تجهیزات و هم در تولید برق قرار دارد.

وی با بیان اینکه استان لرستان از جمله استان‌هایی بود که نیروگاه برق نداشت و گیرنده برق بود گفت: از این پس به عنوان یک استان مولد، سهم قابل توجهی از نیاز برق خود را تامین می‌کند و در برخی مواقع می‌تواند صادر کند.

علی آبادی اضافه کرد: با احداث واحدهای جدید در استان لرستان، این استان به صادر کننده برق به شبکه سراسری تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

وی با بیان اینکه اگر منابع مالی تامین شود بخش دوم فاز نخست نیروگاه خرم آباد، به پیک تابستان سال آینده می‌رسد گفت: این یک اقدام جهادی است و امسال که سال جهش تولید است، ان شاءالله محقق خواهد شد.

علی آبادی با اشاره به اینکه باید از هم اکنون تا تابستان سال آینده، سه واحد جدید را در خرم آباد راه اندازی کنیم افزود: اقتصاد برق در کشور ما وضعیت خوشی ندارد، ما در کشور برق را به قیمت واقعی عرضه نمی‌کنیم چرا که سیاست کشور تامین برق برای مردم است و باید از سایر محل‌ها جبران شود.

وی با بیان اینکه واحدهای بخار و گاز فاز دوم، در سال 1401 قابل بهره برداری خواهد بود گفت: لرستان هم اکنون تامین برق خود را تا 320 مگاوات انجام می‌دهد و این عدد بزرگی است.

علی آبادی ادامه داد: لرستان هم اکنون در بسیاری از ایام، برق خود را تولید می‌کند و در برخی روزها نیز می‌تواند صادر کند ضمن اینکه در بعضی ساعات اوج مصرف، ممکن است گیرنده باشد و با احداث فاز دوم، صادر کننده هم خواهد شد.

وی با بیان اینکه صنعت برق مقدمه و مبداُ همه توسعه هاست گفت: با صنعت برق می‌شود توسعه‌های بعدی را در استان لرستان رقم زد.

علی آبادی با اشاره به منابع آبی خوب استان لرستان، افزود: این موضوع، این فرصت را به مردم این استان می‌دهد که در موقعیتی بهتر نسبت به گذشته برای ورود به یک شرایط صنعتی پیدا کنند.

وی با بیان اینکه در صنعت برق سرمایه گذاری بسیار بزرگی صورت گرفته است گفت: سازمانی تشکیل شده که امروز با بزرگان این صنعت در دنیا رقابت می‌کند.

مدیرعامل مپنا با بیان اینکه تلاش می‌کنیم که در تعامل با دنیا عمل کنیم افزود: در اقتصاد این صنعت اگر مانعی وجود نداشته باشد، در بخش فنی آن مانعی نیست.

علی آبادی گفت: بیش از 60 درصد نیروگاه‌های کشور را مپنا ساخته است و این نیروگاه‌ها امروز در مدار تولید هستند.

وی با بیان اینکه مپنا در کشورهای دیگر نیز نیروگاه ساخته است افزود: در عمان، عراق، سوریه، اندونزی، پاکستان و نقاط مختلف دنیا، نیروگاه ساخته ایم.

مدیرعامل مپنا اضافه کرد: این نیروگاه‌ها ایرانی هستند و پرچم جمهوری اسلامی بر فراز آن‌ها به اهتزاز درآمده است.

وی با بیان اینکه در ساخت نیروگاه، ایران در میان پنج کشور نخست جهان است گفت: ما تنوعی از ماشین ها، انواع توربین، ژنراتور و سیستم کنترل را می‌سازیم و هیچ تجهیز نیروگاهی نیست که امروز نیازمند به آن باشیم و برای تامین آن با مشکل مواجه شویم ضمن اینکه تحریم هم هیچ مانعی به وجود نخواهد آورد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    3 1
    عوضش با گران کردن دلار از یه جا دیگه تامین میکنید
    • وطن پرست DE ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
      1 1
      دلار رو شما اصلاحطلب ها با تسلیم و فساد گرون گردید. باید پاسخگو باشید.
  • IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    5 1
    از لحاظ کمیت بله ولی از لحاظ کیفیت؟؟!!! ما هنوز داریم نیروگاههای نسل 2 میسازیم در حالی که حتی کشورهای نه چندان توسعه یافته ای مثل هند داره روی نسل 3 کار میکنه. پییشرفته تر ها که نسل 4 رو دارن تست میکنن
    • US ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
      1 1
      برای ساخت نسل سه باید نسل دو بسازی پیشرفت قدم به قدم است
    • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
      1 1
      بله باید نسل 2 بسازی ولی نه اینکه روی نسل 2 قفلی بزنی
  • فرید IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    1 0
    جالبه طبق اخبار داخلی و صداسیما ایران همیشه جز کشور های رتبه داره ولی اگه یه کشور یه همچین ظرفیت هایی داره پس چرا مردمش تو خریدن نیاز های اولیشون گیر کردن؟؟؟ چرا مردم کشوری که نفت و گاز دارن باید بسته ی معیشیتی بگیرن؟؟؟ چرا مسافرت رفتن و غذای خوب خوردن و لباس نو پوشیدن واسه خیلی از اقشار جامعه تبدیل به آرزو شده؟؟؟ چرا خوزستان با این همه نفت و گاز پیشرفته و شیک نشده عین دبی، دبی که زمین خاکی بود. کشوری که روی نفت و گاز خوابیده مردمش شبا با خیال راحت نمی خوابن. پول ها کجا میره خدا میدونه
  • وطن پرست DE ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    0 1
    چه فایده که بخاطر تعهد نامه پاریس این ظرفیت مهم رو تخته کرد و رفت
  • a IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
    0 0
    در استان خراسان رضوی شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد که بیشتر کشاورزی و چاه عمیق داریم هرساله در تابستان که بسیار موقع حساسیه برای آبیاری باغات انگور آقایان به علت کمبود برق چاه موتورها خاموشی دارند که بسیار به کشاورزان ضرر میزند اونهم تو روز که میشه با پنل های خورشیدی هم کمبود برق را جبران کرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس