به گزارش گروه خواندنی های مشرق، پزشکان معمولاً به افراد توصیه میکنند که برای برخورداری از سلامت بهتر میوه و سبزیجات به میزان زیاد مصرف کنند اما پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی خواستار مصرف لیمو شدند زیرا به کاهش خطر ابتلا به سکته کمک می کند.
آیدن کاسیدی از پژوهشگران دانشگاه ایست انگلیا در انگلیس و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اطلاعات مربوط به خطر ابتلا به سکته در 70 هزار پرستار آمریکایی را تجزیه و تحلیل و مواد غذایی مورد استفاده آنها بویژه مواد غذایی حاوی ترکیبات فلافونوئید را بررسی کردند.
به گزارش فارس، ترکیبات فلاونوئیدها از مولکولهای فلاوان -3-ال، تشکیل شده اند. این مواد قادر به انجام واکنش های شیمیایی در بدن بوده و آنتی اکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکته های قلبی، فشار خون،کاهش سطح انسولین می باشند
کاسیدی گفت: اطلاعات ما نشان می دهد که مصرف میوه های اسیدی بیشتر می تواند خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.
وی در عین حال با اشاره به اینکه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، به بیمارانی که دارو مصرف می کنند، درباره زیاده روی در خوردن میوه های اسیدی بدون مشورت با پزشک خودشان هشدار داد زیرا برخی از این اسیدها می تواند با دهها دارو واکنش شیمیایی انجام دهد.
پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو باعث کاهش خطر ابتلا به سکته میشود.