کد خبر 1077809
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۰
 گوجه سبز سلامت نمایه

یک مشاور تغذیه و یک متخصص تغذیه به بیان نکاتی درباره خواص و مضرات گوجه سبز پرداختند.

به گزارش مشرق، مریم عمادی مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان اینکه گوجه سبز دارای ویتامین ث است، گفت: فصل این میوه کوتاه است و مصرف به اندازه آن مشکل خاصی برای افراد ایجاد نمی‌کند.


 وی افزود: گوجه سبز باعث بهبودسیستم گوارش و تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود، البته این میوه طبع سردی دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ می‌شود، از این روبهتر است این نوبرانه‌ی فصل بهار با نمک، نعناع و دلال (که  مخلوطی از سبزی‌های محلی شمال کشور و دارای خواص بسیاری  است)، استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

عمادی ضمن تاکید به شستشوی دقیق این میوه به ویژه در ایام کرونا بیان کرد: اگر این میوه خوب شسته نشود، علاوه براینکه احتمال ابتلا به ویروس کرونا را بالا می‌برد، موجب بروز مشکلات گوارشی نیز می‌شود.

بیماران کلیوی گوجه سبز نخورند!

معصومه مرادی متخصص تعذیه در گفت‌وگو با میزان درباره این موضوع که چه کسانی نباید گوجه سبز بخورند، گفت: به غیر از بیماران کلیوی سایر افراد در مصرف گوجه سبز محدودیت چندانی ندارند.

این متخصص تغذیه در این خصوص ادامه داد: از آنجایی که گوجه سبز دارای اسید سیتریک و اسید مالیک است، کسانی که زخم معده دارند، بهتر است کمتر از این میوه استفاده است.  

وی افزود: برخلاف تصور عموم که گوجه سبز را به دلیل ترش مزه بودنش سرشار از ویتامین ث می‌دانند، باید گفت که اگرچه این میوه ویتامین ث دارد، اما برخی از میوه‌ها و سبزیجات نظیر فلفل سبز منبع بیشتری از این ویتامین هستند.

این متخصص تغذیه ضمن بیان این موضوع که  گوجه سبز میوه‌ای کم کالری نیست و کسانی که اضافه وزن دارند باید مراقب میزان مصرف خود باشند، ادامه داد: ۸ عدد گوجه سبز بزرگ یا  ۱۲ عدد گوجه سبز متوسط  یک واحد میوه محسوب می‌شود و ۶۰ کالری دارد.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
    2 1
    خسیس و پولدارها
  • AT ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
    0 0
    تهرانی ها توضیح دهید چطور اسم با مسمای آلوچه یعنی آلوی کوچک در زبان آنها تبدیل به گوجه سبز شده است؟ و چر ا رسانه ها برای ترویج این نام غلط اصرار دارند.
  • CA ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
    0 0
    بنظرم اگر ترشی آن و یا بصورت پخته در غذا مصرف کنند خیلی مفید خواهد بود چون در طبقه سایه شبها هست برای همین ماده لکتین صد باکتری و ویروس مضر برای فلوراید باکتری روده فراوان حتما دارد بخصوص اینکه دارای ترکیبات سیانیدی هست وقتی که در اثر آنزیم تفکیک میگردد. برای همین بهتر هست کودکان مصرف نکنند و ترشی و یا پخته این میوه بسیار مفیدتر خواهد بود.
    • مهناز IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
      0 0
      باش تو راست میگی
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
    0 1
    اسم صحیح این میوه آلوچه است معلوم نیست کدوم احمق بیسوادی اسم این میوه را گوجه گذاشته؟! چون نه بوته است مثل گوجه ونه جزء صیفی جاته ونه بدون هسته است ونه طعم ومزه اش شبیه گوجه است
  • IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
    0 0
    الوچه درسته نه گوجه سبز
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
    0 1
    خیلی از میوه ها رو ما اون قدیما در باغمون داشتیم ..هلو، شلیل، انگور، زردالو ،آلو، آلبالو، انار،انجیر، ازگیل، انواع مرکبات و نمی دونم چی و چی، ولی هیچ کدوم به خشمزه گی این آلوچه یا گوجه سبز (که به شمالی بهش میگیم _ هَلی ) نمیشدن!:)

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس