به گزارش گروه خواندنی های مشرق، نکاتی از جمله صحیح نشستن پشت میز و حتی در بیشتر مواقع نحوه چینش وسایل نیز می تواند بسیار مهم باشد. در اینجا به تدادی از این نکات اشاره می کنیم:
طرز نشستن پشت میز:
برای اینکه سلامت جسم خودمان را حفظ کنیم باید به نوعی طرز درست نشستن پشت میز را نیز بلد باشیم و باید به یکسری نکات توجه داشته باشیم و این نکات شامل تمامی قسمت های بدن می شود.
پاها: بر اثر نشستن پشت میز به مدت طولانی ممکن است که پاها دچار خستگی شده و در برخی از شرایط نیز می تواند به پا بسیار آسیب وارد کند. شما باید پاهایتان به صورت موازی و به سمت زمین باشد و در بهترین شرایط نیز باید با زمین زاویه 90 درجه ایجاد کند.
بازوها و مچ ها: بهترین حالت برای دستان به گونه ای است که در محل آرنج باید یک زاویه 90 درجه ایجاد شود. به این صورت که بالای دست ها به صورت عمودی به پایین و پایین دست ها به صورت موازی با میز کار شما باشد. به گفته متخصصان این حالت باعث بهتر جریان پیدا کردن خون می شود. مچ ها نیز باید به صورت کاملا صاف باشد و هیچ خمیدگی در آن نباشد.
کمر: درست نشستن بر روی صندلی بسیار مهم است و باید به آن توجه کامل داشت. در این حالت باید کمر شما به صورت کاملا صاف باشد و به هیچ طرفی خمیدگی نداشته باشد.
زاویه دید: زاویه دید نیز بسیار مهم است زیرا می تواند در مدت طولانی به گردن شما آسیب های جدی وارد کند. زاویه دید باید رو به جلو و تقریبا 35 درجه زیر افق باشد.
نحوه چینش وسایل روی میز:
در کنار اینکه شما باید به طور صحیح پشت میز بنشینید این را نیز بدانید که نحوه چینش وسایل روی میز نیز بسیار مهم است و باید به این نکات توجه داشته باشید.
کیبورد: کیبورد را باید در ارتفاعی قرار دهید که به شما امکان ان را بدهد که بتوانید زاویه دستانتان را حفظ کنید و نباید به گونه ای باشد که باعث از بین رفتن حالت 90 درجه آرنج های شما بشود.
موس: موس نیز باید هم ارتفاع با کیبورد قرار بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که برای گرفتن موس نباید حالت مچ های خود را نیز تغییر دهید و همچنین سعی کنید هر چند دقیقه به انگشتانتان استراحت دهید.
تلفن: تلفن را همیشه در نقطه ای قرار دهید که برای دسترسی به آن مجبور نباشید تا حرکت اضافه ای انجام دهید زیرا که حرکات ناگهانی می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
لوازم التحریر: بهتر است مداد یا خودکاری را که از آن استفاده می کنید همیشه در مقابلتان قرار دهید تا مجبور نباشید برای هر دفعه استفاده از آن بدن خود را بکشید و حرکت های اضافه انجام دهید.
در کنار اینکه به این نکات در نحوه نشستن و نحوه چینش وسایل خود توجه دارید به این نکته نیز توجه داشته باشید که باید به ازای هر ساعت نشستن حداقل 5 دقیقه تحرک در یک فضای باز دارید تا تمامی اندام های بدنتان حرکت داشته باشند و از حالت یکنواختی خارج شوند. باتوجه به این نکات می توانید یک محیط کاری بسیار سالم را برای خودتان فراهم کنید.