کد خبر 107
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۲

با اعلام رسمي خبر افزايش سن بازنشستگي، انتظار مي رود فرانسه در چند ماه آينده شاهد تظاهرات و اعتصاب هاي گسترده باشد.

به گزارش مشرق، با اعلام رسمي خبر افزايش سن بازنشستگي، انتظار مي رود فرانسه در چند ماه آينده شاهد تظاهرات و اعتصاب هاي گسترده باشد.
بيشتر مردم فرانسه از لايحه دولت نيکولا سارکوزي رئيس جمهوري اين کشور براي اصلاح نظام بازنشستگي ناراضي هستند.
اين موضوع به ويژه با اعلام چند روز پيش روزنامه لوفيگارو درباره اينکه بر اساس نظرسنجي انجام شده، 74 درصد مردم فرانسه به سارکوزي اعتماد ندارند، به دامنه بحران در اين کشور مي افزايد.
بر اساس لايحه اي که دولت سارکوزي براي اصلاح نظام بازنشستگي ارائه کرده است سن بازنشستگي در اين کشور از شصت سال به شصت و دو سال افزايش خواهد يافت.
اما مردم فرانسه مي گويند اين سن و سال براي بازنشستگي مناسب نيست زيرا آنها در اين سن از لحاظ روحي و رواني خسته اند و کارشان نيز بازده مورد نظر را نخواهد داشت.
بحث درباره اين لايحه قرار است فردا در شوراي وزيران آغاز و در پائيز امسال نيز در پارلمان کشور براي راي گيري به بحث گذاشته شود.
دولت فرانسه اعلام کرده است که در 8 سال آينده، سن بازنشستگي در اين کشور از 60 به 62 سالگي افزايش خواهد يافت.
اين تغيير بخشي از برنامه فراگير اصلاحات نظام بازنشستگي در فرانسه است.
وزير کار فرانسه به خبرنگاران گفت طولاني تر کردن سال هاي کار اقدامي اجتناب ناپذير است، و براي ايجاد توازن بين درآمد و هزينه هاي دولت ضروري است.
هدف از اين اقدام، کاهش مخارج بازنشستگي و ميزان قروض دولتي است.
به احتمال زياد اين کار با مقاومت شديد اتحاديه هاي کارگري روبه رو خواهد شد.
حتي قبل ازاعلام رسمي خبر افزايش سن بازنشستگي، تظاهراتي در اعتراض به اين اصلاحات در فرانسه برگزار شد .
انتظار مي رود که فرانسه در چند ماه آينده شاهد تظاهرات و اعتصاب هاي بيشتري هم باشد.
ميزان بدهي هاي رو به افزايش دولت فرانسه در حال حاضر 7 و نيم درصد توليد ناخالص داخلي اين کشور است که به مراتب بالاتر از کشورهايي مانند بريتانيا، اسپانيا، ايرلند، پرتغال و يونان است.
از نظر اتحاديه اروپا ميزان بدهي هاي دولت نبايد بيشتر از 3 در صد توليد ناخالص داخلي باشد.
از زمان آغاز بحران اقتصادي در اروپا که از يونان آغاز شد و در کشورهاي ديگر اتحاديه اروپا از جمله اسپانيا و پرتغال و فرانسه به بدترين مرحله خود رسيده است دولت‌هاي اروپايي درصدد هستند تا با کاهش هزينه‌ها و ايجاد برنامه‌هاي اجتماعي، از بدهي‌هاي خود بکاهند.
بحران مالي اروپا، شکست تيم ملي فوتبال فرانسه در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، پرونده اريک ورت، وزير کار کنوني و کسري بودجه، بيکاري ، رسوائي هاي اخلاقي سارکوزي، تبعيض اجتماعي عليه مهاجران و بسياري ناکامي هاي ديگر از عوامل نارضايتي فرانسوي ها از سارکوزي است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس