کد خبر 105027
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۶

افسر سابق سیا با اشاره به سابقه منافقین گفت: تنها چند کشور محدود حاضر به قبول این افراد هستند و همان کشورها نیز از اعضای این فرقه که سال هاست با شیوه‌های تروریستی زندگی کرده‌اند، می‌ترسند.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، "فیلیپ جیرالدی" عضو سابق سازمان سیا در مقاله اخیر خود که در پایگاه خبری "آنتی وار" منتشر شد، با اشاره به ادعای منافقین که اعلام کرده‌اند برای تغییر در حکومت ایران فعالیت می‌کنند، گفت: آنها می‌گویند برای بازگرداندن دموکراسی به ایران تلاش می‌کنند و این ادعای عجیب و غریب آنها در حالی مطرح می‌شود که آنها خود از دموکراسی داخلی بی بهره هستند.

وی با اشاره به آغاز پروسه اخراج منافقین از پادگان اشرف، ابراز داشت: حاشیه‌های اخراج منافقین از عراق بسیار زیاد است زیرا در حال حاضر، تنها چند کشور محدود حاضر به قبول این افراد هستند و همان کشورهای اندک هم از اعضای این فرقه که سال هاست مغزشویی شده و با شیوه‌های تروریستی زندگی کرده‌اند، می‌ترسند.

این افسر سابق سیا در ادامه ضمن اشاره به پیشینه سازمان تروریستی منافقین اعلام کرد: این سازمان با مشی فرقه‌ای خود، فضای نامناسبی برای اعضای خود فراهم کرده، اما با این حال، ارتش آمریکا و سازمان سیا، از آنها برای فعالیت‌های هسته‌ای بر علیه ایران استفاده می‌کنند.

جیرالدی ضمن یادآوری استخدام و آموزش منافقین از سوی سازمان جاسوسی موساد، برای ترور دانشمندان هسته ایران تصریح کرد: به نظر می‌رسد که این گروه منابع مالی فراوانی دارد که قسمتی از آن از سوی موساد تامین می‌شود.

این افسر سابق سیا ادامه داد: از آنجایی که سازمان مجاهدین در جنگ مخفی اسرائیل علیه ایران به عنوان وسیله و ابزار دست اسرائیل استفاده می‌شود، بعید نیست دوستان اسرائیل در آمریکا به شدت تلاش کنند تا این گروه را از لیست گروه‌های تروریستی خارج کنند و جای تعجب هم نیست که هیلاری کلینتون در مقابل فشارها تسلیم شود و پس از تخلیه اشرف، آنها را از لیست تروریستی آمریکا خارج کند.

وی در مقاله خود همچنین به حامیان منافقین در بین سیاستمداران آمریکایی اشاره کرد و گفت: لی همیلتون، رئیس مشترک سابق کمیسیون ۱۱ سپتامبر آمریکا، یکی از حامیان اصلی منافقین است که آنها را به واسطه در اختیار نهادن اطلاعات برنامه هسته‌ای ایران ستایش کرده بود، اما بعدها اعلام کرد مقدار قابل توجهی پول توسط این گروهک به او پرداخت شده بود و اذعان داشت که فریب آنها را خورده است.

مدیر اجرایی شورای منافع ملی آمریکا در مقاله خود، رفتار دولت آمریکا در مواجهه با گروه‌های تروریستی را دوگانه خواند و تصریح کرد: دولتمردان آمریکا در حالی از این سازمان حمایت می کنند که بر طبق قانون منع حمایت مادی از تروریستها، نباید از این سازمان حمایت کنند و اما در مقابل، افرادی همچون جبیر احمد ۲۴ ساله را به اتهام حمایت از گروه تروریستی لشکر طیبه –گروه تروریستی که همچون مجاهدین خلق در لیست تروریستی آمریکا قرار دارد و حمایت از آن جرم محسوب می‌شود– را مدت‌هاست که بازداشت نگه داشته‌اند.

جیرالدی در ادامه می‌نویسد: سازمان مجاهدین خلق از همان ابتدای ایجاد فهرست گروه‌های تروریستی یعنی در سال ۱۹۹۷ به خاطر ترور ۶ آمریکایی در دهه ۱۹۷۰ و به خاطر سابقه خشونت بارش چه در ایران و چه در خارج از ایران در این فهرست بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس