به گزارش مشرق به نقل از پانا، کامران باقری لنکرانی امروز طی نشست خبری در جمع خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه مجلس هشتم بهخوبی از توان و ظرفیت مدیریتی خود استفاده نکرد، افزود: توقع از هیات رییسه و کل مجلس حرکتی فراتر از مجلس هشتم و رفع نیازهای قانونگذاری است، بنابراین تغییر جدی در ترکیب هیات رییسه را شاهد خواهیم بود.
لنکرانی با تصریح اینکه مردم بیش از منازعات سیاسی به برنامهها و رویکردها توجه دارند، اضافه کرد: مردم در انتخابات ایندوره با وسواس و دقت بسیاری عمل کردند و بسیاری از چهرههای مطرح که گمان میکردند، بیشترین رای را کسب میکنند بعضا حتی درمیان انتخاب شدگان قرار نگرفتند.
وی پیام مردم به مجلس نهم را بسیار مهم ارزیابی و تصریح کرد: مردم نیاز به اصلاح رفتار سیاسی و رویکرد مجلس را با انتخابی که کردند، عملا نشان دادند.
این فعال سیاسی گفت: مردم به منتخبین این پیام را دادند که در درگیریها و منازعات بیثمر سیاسی وقت تلف نکنید، بهدنبال حل مشکلات اساسی مردم باشید، نه این که مجلس را به جایگاهی برای دعواهای سیاسی ببینید.
سخنگوی جبهه پایداری همچنین گفت: بسیاری از کسانیکه فکر میکردند با طرح سئوال از رییسجمهوری در آستانه انتخابات حربه انتخاباتی فراهم کردهاند، با این واقعیت مواجه شدند که مردم از جنجال آفرینی رضایت ندارند، تلاش صادقانه میخواهند.
لنکرانی با تصریح اینکه نفس سوال از رییسجمهوری هیچ ایرادی ندارد، گفت: در این مورد زمان و انگیزه طراحان را باید مد نظر قرار داد، کما اینکه آثار آن را در نتایج انتخابات هم دیدیم، برخی از طراحان سوال در تبلیغات خود این موضوع را کتمان کرده و حتی برخی گروهها که خود را منتقد دولت مینامیدند، در ادامه عنوان را عوض کردند.
وی مطالبه مردم را همکاری بین قوا و کار و تلاش صادقانه در مسیر حل مشکلات جامعه دانست و گفت: مجلس نهم باید نگاه واقعبینانهتری به مشکلات داشته باشد، فراتر از شعار و منازعات سیاسی و رقابت بین قوای مختلف باید راهکار حل مشکلات حاد اقتصادی، اقتصاد مردم محور با نگاهی برای کاهش شکاف طبقاتی را دنبال کند.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اینکه بیشتر کاندیدای مجلس نهم را اصولگرایان تشکیل میدهند، گفت: جبهه پایداری 188 کاندیدا را برای مجلس نهم معرفی کرده بود که بیشتر آنان وارد خانه ملت شدهاند.
وی با بیان اینکه جبهه پایداری اقدامات و عملکرد نمایندگانی که در لیست این جبهه قرارداشته و به مجلس راهیافتهاند را رصد خواهد کرد، به نقد برخی سیاستها و تصمیمات اقتصادی پرداخت و تاکید کرد: اصل داشتن رشد اقتصادی مد نظر نیست، نتیجه محتوم چنین نگاهی، تن دادن به افزایش شکاف و اختلاف طبقاتی است، باید تدبیری اندیشید که هم رونق اقتصادی باشد، هم شکاف طبقاتی ایجاد نشود.
لنکرانی گفت: به دنبال راهکاری هستیم که در قالب یک برنامه بتوان با استفاده از ابزارهای حمایتی، توانمندی اقتصادی خانوارها و جامعه را بهعنوان یک نتیجه بهدست آورد.
سخنگوی جبهه پایداری با تصریح اینکه تصویب قانون نظارت برعملکرد نمایندگان یکی از مطالبات مهم از مجلس نهم است، گفت: جبهه متحد روندی را برای نظارت بر دوستانی که به واسطه حمایت و قرار داشتن در لیست به مجلس راه پیدا کردهاند، طراحی کرده است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به تقوای جمعی، به انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی اشاره و تصریح کرد: علیرغم توطئههای دشمنان، انتخابات این دوره پرشورتر و با حضور حداکثری مردم برگزار شد و باید تبریک اصلی را به رهبر معظم انقلاب و مردمی گفت که ندای رهبرشان را لبیک گفته و تمامجانبه با اتحاد و انسجام همیشگی پای صندوقهای رای حاضر شدند.
سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: طوری این انتخابات پرشور برگزار شد که برخی از سیاسیون که اعلام کرده بودند در انتخابات شرکت نمیکنند زمانی که با موج حضور پرشکوه مردم مواجه شدند پای صندوقهای رای آمدند.