در حالي كه فرصت چنداني تا برگزاري انتخابات رياست فدراسيون فوتبال نمانده، برخي در تلاشند تا از طريق شائبه تعليق، انتخابات را برهم بزنند.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، هر چه به انتخابات نزديك تر مي شويم، گمانه زني ها درباره نتايج آن بيشتر مي شود. هر كس از ظن خود يار اين ماجرا مي شود و تحليلي ارائه مي دهد. اين در حالي است كه به نظر مي رسد كفه آرا به سود محمدحسين قريب سنگيني مي كند. گزينه اي كه مورد تاييد اهالي فوتبال و نيروهاي ارزشي است. به نظر مي رسد فردا با رايي قابل توجه، به عنوان رئيس انتخاب شود.

* بار ديگر عاطفه گرايي رسانه اي
در اين بين، رسانه هاي نزديك به دو نامزد ديگر كه رقابت را از دست رفته مي بينند، تلاش دارند تا با طرح مسائل احساسي، فضا را به سمت مباحث غير عقلاني سوق دهند. به طور مثال، از مبنا قرار گرفتن وجدان اعضاي مجمع عمومي فدراسيون فوتبال گفته مي شود. اين موضوع در حالي گفته مي شود كه همين اعضا بودند كه علي كفاشيان و عزيز محمدي را چهار سال قبل به عنوان رئيس و نايب رئيس دوم انتخاب كردند. در حقيقت، آنها در تلاشند تا به عاطفه گرايي روي آورده و از اين طريق بتوانند فضاي رواني را به سود خود تغيير دهند.
ريشه ايجادي چنين فضايي را مي توان در گفتمان شعاري هفته هاي اخير دانست. طرح "حمايت دولت از گزينه اي خاص"، سياستي بود كه كفاشيان و محمدي در پي آن بودند؛ اما به عقبه چنين موضوعي نمي پرداختند.
همين دو گزينه كه در روزهاي اخير مورد توجه برخي رسانه ها بودند كه حتي در برخي موارد خطوط آنها نيز با يكديگر متفاوت بود، در دوره قبل بود كه با دستور دولت وارد شدند. آنها بودند كه به مقابله همه جانبه با گزينه مستقل آن دور پرداختند و مانع از آن شدند تا بتواند وارد انتخابات شود. اكنون، به يك باره چنين شده كه خود را مدعي گفتماني مي دانند كه رويه زيست مديريتي شان در سال هاي اخير، برخلاف آن بوده است.

* و اينك، تعليق!
در اين شرايط كه به نظر مي رسد چنين حركت هايي نتيجه اي نداشته و احتمال قريب به يقين، قريب راي اعتماد را از آن خود خواهد كرد، آخرين پرده اين نمايش رسانه اي در حال رقم خوردن است. حاميان اين گزينه ها درصددند تا شبهه "امكان تعليق فوتبال ايران" را مطرح كنند.
اين شائبه در حالي مطرح مي شود كه عنوان مي دارند فيفا نسبت به دخالت دولت در فوتبال حساس است. اگرچه بناي بررسي اين ادعاي واهي را در شرايط كنوني نداريم كه موارد نقض آن فراوان تر از بيان است؛ اما چگونه يك نهاد حقوقي را نماينده دولت معرفي مي كنند؟ چند روزي از خبر حضور نهاد قضايي كشورهاي تركيه و چين در تخلفات مربوط به فوتبال اين كشور نمي گذرد كه اين خبر در رسانه هاي ايران منتشر مي شود. اگر نهاد قضايي شاهد تخلفي آشكار در فوتبال باشد، در تمام جهان وارد شده و اقدام مي كند. حال چگونه است كه در ايران، اين موضوع به فيفا و دخالتش ربط پيدا مي كند.
در اين بين، يكي از مديران سابق فدراسيون فوتبال در گفت و گويي عنوان كرد:‌ "بحث تعليق كاملا منتفي است چرا كه فيفا در مسائل و قوانين داخلي كشورها ورود و مداخله نمي كند؛ مگر آنكه موضوعي از سوي فدراسيوني به آنها ارسال شود. طرح چنين مواردي درباره انتخابات فردا فاقد مبنا و ناصحيح است." اين نيز ريشه در ضعف سوادي مديران رسانه اي و ورزشي كشور دارد كه تفاوت نهاد قضايي و دولتي را نمي دانند و در اين جهل، راسخ بوده و در اين راستا نيز قلم مي زنند.
در حقيقت، جريان هاي مقابل قريب، وارد مرحله پاياني شده و به دنبال طرح موضوع تعليق هستند. آنها كه عرصه انتخابات را شكست خورده مي بينند، آخرين هجمه را شروع كرده اند تا موجب عقب نشيني نامزدي شوند كه برنده احتمالي رقابت فردا است. البته اين امكان نيز وجود دارد كه اين فشارها منجر به طرح تعويق انتخابات شود تا جريان شكست خورده به بازسازي خود بپردازد. آنها كه مي دانند راه به جايي نخواهند برد، با اين ترفند، زمان به دست مي آورند تا به چاره جويي بپردازند.
به هر حال، اينك شاهد آخرين تلاش ها براي رسيدن به مسندي هستيم كه معلوم نيست چرا اينقدر جذاب است!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پیشکسوت دوومیدانی ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    0 0
    اگر فدراسیون جهانی دوومیدانی موضوع حکم قهرمانی آسیا پسر کفاشیان را بفهمد که ورزش ایران را زودتر تعلیق میکند.
  • حیران و متحیر ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    0 0
    شاید بتوان برای پسرشان یک حکم قهرمانی آسیا نیز در اینجا بگیرند. ولی آن موقع دیگر خنده واقعا مزه داره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس