سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: از مهم‌ترين اركان امنيت انتخابات، امنيت رسانه‌اي و رواني است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا ، كامران باقري‌لنكراني در نشستي خبري اظهار كرد: علي‌رغم پيش‌بيني‌هاي مايوس‌كننده دشمنان انقلاب كه متاسفانه براي برخي از داخلي‌ها به صورت دروغ باورپذير درآمده بود، انتخابات 12 اسفند امسال از مشاركت وسيع مردمي برخوردار خواهد شد.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با بيان اين‌كه «انتخابات پيش‌رو تراز جديدي از حضور مردم در صحنه انتخابات مجلس را رقم خواهد زد» گفت: متوسط حضور در دوره‌هاي گذشته در انتخابات مجلس 50 درصد بوده، اما طبق نظرسنجي‌ها تا به حال 70 درصد مردم اعلام حضور فعالانه در عرصه انتخابات مجلس نهم را كرده‌اند.

وي با اشاره به رهنمود مقام معظم رهبري مبني بر اين‌كه انتخابات مجلس نهم بايد رقابتي و پرشور باشد، تصريح كرد: مقام معظم رهبري با اين بيان خود فضايي را معماري كردند تا سلايق مختلف در انتخابات به بيان نظرات خود بپردازند و در نتيجه آن شاهد حضور 3400 نفر كانديدا در سراسر كشور هستيم و براي هر كرسي نمايندگي بيش از 11 نفر رقابت مي‌كنند. بنابراين حضور مردم در صحنه انتخابات را در مرحله اول مرهون تدبير رهبر انقلاب هستيم.

لنكراني با اشاره به اين‌كه «شكل‌گيري حضور گسترده مردم در انتخابات به رعايت اخلاق اسلامي، ضوابط ديني و تاكيد بر معيارها و گفتمان انقلاب اسلامي توسط داوطلبان بستگي دارد» تصريح كرد: ‌گلايه‌هايي هم در رابطه با برخي رفتا‌رها و فهرست‌هاي خلق‌الساعه كه به جاي آن‌كه نقش ابهام‌زدايي داشته باشند بيشتر نقش ابهام‌زايي دارند، وجود دارد.

وي با تاكيد بر اين‌كه «كانديداهاي انتخابات بايد بر اصول قانون پايبند باشند» افزود: ‌بايد از اسراف در تبليغات و هزينه‌ها پرهيز شود چراكه اين موضوع نوعي ضد تبليغ براي حضور مردم است و اگر زماني اين منابع از بودجه‌هاي عمومي اختصاص داده شود بايد دستگاه قضايي به طور قاطع با آن برخورد كند و زمينه‌اي را فراهم آورد كه در انتخابات‌هاي بعدي مثل رياست جمهوري كسي جرات نكند از بودجه عمومي براي منافع شخصي استفاده كند.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي تصريح كرد: اميدواريم مجلس نهم به نحوي شكل بگيرد كه بتواند پاسخگوي نيازهاي كشور در اين مرحله حساس باشد و با توجه به اين‌كه مطالبات انباشته‌شده‌اي وجود دارد مجلس نهم كار سختي را پيش رو دارد و لازم است قوانين مورد نياز براي گسترش عدالت و اقتدار كشور در مجلس نهم به تصويب برسد.

وي افزود: مجلس نهم بايد ناظر خوبي بر ساير قوا باشد و همچنين نظارت مستحكم بر عملكرد خود داشته باشد تا در نتيجه آن جلوي تخلف را توسط ديگر نهادها و از جمله خود بگيرد.

به گزارش ايسنا، در ادامه لنكراني در رابطه با تخريب‌ گروه‌هاي مختلف عليه يكديگر در تبليغات انتخاباتي اظهار كرد: ‌ما از ابتدا با اين‌كه مناظره بين گروه‌هاي اصولگرا داشته باشيم مخالف بوديم و در جلساتي كه اعضاي جبهه پايداري با ساير ديگر اعضاي فهرست‌ها داشته‌اند گفتماني را دنبال كرديم تا بحث‌هاي برنامه‌اي و مقايسه بين نحوه شكل گيري فهرست‌ها براي انتخابات ايجاد شود و معتقديم كسي نبايد خوشحال شود كه در جلسه‌اي افشا‌گري كرده است، چون در انتخابات 88 نيز گلايه مقام معظم رهبري از برخي رفتار‌ها در مناظرات بود و به جاي شخصي كردن مناظرات بايد بر روي برنامه‌ها تمركز كرد.

وي افزود: نگراني اصلي ما اين است كه چرا عده‌اي به خود اجازه مي‌دهند در فضاي تبليغاتي از قول بزرگان بدون مدرك نقل قول كنند و از قوه قضاييه انتظار داريم كه با اين نوع تخلفات نيز به طور جدي برخورد كند.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با تاكيد بر اين‌كه «از مهم‌ترين اركان امنيت انتخابات، امنيت رسانه‌اي و رواني است» ‌خاطرنشان كرد: فكر مي‌كنم برخي اقدامات در ايام اخير و بي‌مهري به برخي رسانه‌ها نبايد اتفاق مي‌افتاد و خوشحاليم كه برخي از آن‌ها رفع شده است و اميدواريم مسير همدلي و امنيت رواني انتخابات مورد توجه بيشتري قرار بگيرد.

وي در رابطه با ليست‌هاي جديدي كه ارايه شده است، گفت: ‌متاسفانه يكي از نگراني‌هاي ما از ابتدا اين بود كه در صحنه تبليغاتي به جاي آن‌كه برنامه‌ها، ‌ارزش‌ها و مباني فهرست‌ها معرفي شود سياسي‌كاري و جوسازي مبنا قرار مي‌گيرد.

وي با اشاره به اين‌كه «در هفته گذشته شاهد شكل‌گيري چندين فهرست خلق‌الساعه بوده‌ايم» تصريح كرد: مسوول اين فهرست‌ها معلوم نيست و حتي با افراد عضو آن هماهنگي نكرده‌اند كه ما اين قبيل فهرست‌ها را جعلي و با پوششي دروغين مي‌دانيم.

لنكراني با بيان اين‌كه «مجلس نهم بايد فراتر از بازي‌هاي سياسي شكل بگيرد» خاطرنشان كرد: برخي از اين فهرست‌هاي جديد به نوعي در دامن زدن به معادلات سياسي تاثيرگذار هستند و پشت‌پرده آن‌ها معادلات سياسي وجود دارد كه براي مجلس نهم مضر است.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي اظهار كرد: در فهرست 30 نفره تهران جبهه پايداري پيشنهاد ما اين است كه به كليت فهرست توجه شود.

وي همچنين در رابطه با تعدد ليست‌ها و اين‌كه اين موضوع فرصت يا تهديد است، افزود: فهرست‌هايي كه با برنامه و اصول مشخص و همين‌طور مسوول مشخص فعاليت كند براي رقابتي شدن انتخابات فرصت هستند اما فهرست‌هاي جعلي كه مسوول ندارد و يك شبه ايجاد مي‌شوند را آفت‌ انتخاباتي مي‌دانيم كه باعث عدم شفافيت مي‌شود.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي همچين در رابطه با مانيفست جبهه پايداري با اشاره به اين‌كه «از زمان تاسيس جبهه پايداري هفت ماه و سه روز گذشته است» گفت: در اين مدت كوتاه بخشي از وظايفمان را نتوانستيم به خوبي انجام دهيم. اما تعهد ما اين است كه يك جبهه گفتماني هستيم و پس از شكل‌گيري مجلس وظيفه خود مي‌دانيم از داوطلبان خود پس از حضور در مجلس ميثاق و عهدي را كه داشتيم پيگيري كنيم و البته سعي داريم ارتباط گسترده‌تري بين بدنه نخبگان و قانون‌گذاري فراهم كنيم و قبول داريم در مانيفست جبهه پايداري نتوانستيم به زمان‌بندي كه داشتيم عمل كنيم، اما اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد و تعطيل نكرده‌ايم.

در ادامه اين جلسه لنكراني در رابطه با عملكرد صداوسيما در مدت تبليغات انتخابات مجلس ضمن تشكر از زحمات اين نهاد گفت: توقع اين بود كه صداوسيما فضاي بحث را به سمت برنامه‌ها، اهداف، نيازها و نحوه پاسخ‌گويي به نيازها پيش برند نه اين‌كه مباحث را به حد شخصي تنازل دهند. همچنين نبايد فضاي صداوسيما در اختيار كانديداها قرار مي‌گرفت و صداوسيما آن‌طور كه بايد و شايد در تبيين اهميت انتخابات و ضرورت حضور در صحنه به صورت خارج از شعار عمل نكرده است كه اين نقد در فتنه 88 نيز به صداوسيما وارد بود.

سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در جواب اين سوال كه مطابق نظرسنجي‌ها پيش‌بيني مي‌كنيد چند درصد كرسي‌هاي مجلس را به دست آوريد؟ تصريح كرد:‌ براساس گزارشات در استان‌هاي مختلف شرايط به سرعت در حال تغيير است و نگاه مردم به گفتمان جبهه پايداري نگاهي رو به افزايش و گسترش است و جبهه پايداري پرشتاب‌ترين رشد را در جلب اعتماد عمومي داشته است. بنابراين با اين حركت پرشتاب نمي‌توان آراي جمعه را پيش‌بيني كرد.

وي در رابطه با اين‌كه چرا برخي از اعضاي جبهه پايداري اعلام مي‌كنند حتي اگر در انتخابات پيروز نشويم پيروز عرصه هستيم، گفت: ما پيروز اصلي عرصه انتخابات 12 اسفند را رهبر معظم انقلاب اسلامي و مردم مومن موحد ايران اسلامي مي‌دانيم، چون مهم‌ترين نكته حضور گسترده مردمي است و اين‌كه چه كسي كرسي‌هاي مجلس را به دست آورد نتيجه فرعي به حساب مي‌آيد.

لنكراني تصريح كرد: مهم‌ترين توفيق جبهه پايداري اين است كه در اجراي تدبير مقام معظم رهبري مبني بر رقابتي بودن انتخابات عمل كرده است و اين‌كه در جهت گفتماني كردن فضاي انتخابات گام برداشته است و خوشحاليم موضوع مقابله با ساكتين فتنه و جريان انحرافي و همچنين شعاري جبهه پايداري مبني بر عقلانيت، معنويت و عدالت در پرتو ولايت در بسياري از فهرست‌ها جاي گرفته است.

وي با تاكيد بر اين‌كه «در انتخابات براي برندگي و بازندگي موضوعيت قائل نيستم» تصريح كرد: جبهه پايداري مواضع رسمي خود را توسط دبير و سخنگوي جبهه يا پايگاه اطلاع‌رساني اعلام مي‌كند و ديگر مواضع، مواضع رسمي جبهه پايداري نيست.

لنكراني همچنين در رابطه با هزينه‌هاي تبليغاتي جبهه پايداري توضيح داد: عمده كارها از كمك اعضا و طرفداران جبهه پايداري بوده است و در بسياري موارد به خاطر محدوديت منابع با اين گلايه مواجه بوديم كه نتوانستيم كانديداهاي خود را به مردم معرفي كنيم و ترجيح مي‌دهيم در اين عرصه مصداق عمل مصرفانه نباشيم.

وي در رابطه با اين‌كه آيا بعد از انتخابات مجلس جبهه پايداري به شكل حزب به فعاليت خود ادامه خواهد داد، گفت: ما بايد در چارچوب قوانين كشور مطابق قانون به فعاليت خود ادامه دهيم و در حال مطالعه اين موضوع هستيم، چون جبهه پايداري برخلاف ديگر جبهه‌ها به دنبال گفتمان است و وظيفه دارد در صحنه باقي بماند و در برنامه‌هاي خود در آينده به اين موضوع توجه خواهيم داشت كه راي اكثريت را آنجا حجت‌دار بدانيم كه حجت مهم‌تري براي ما وجود نداشته باشد.

وي همچنين در جواب اين سوال كه تبليغات هدفمند يعني چه؟ گفت: تبليغات هدفمند يعني تبليغات غيرمسرفانه و علي‌رغم اين‌كه وظيفه داريم در مورد برنامه‌ها و اهداف خود اطلاع‌رساني كنيم و كانديداهاي خود را به مردم معرفي كنيم در اين راستا نبايد اسراف كنيم.

وي همچنين در رابطه با فضاي رقابتي ايجاد شده بين اصولگرايان گفت: بعضي‌ها مي‌گويند رقيب اصلي ما اصلاح‌طلبان هستند، اما در روند تبليغات هيچ حرفي از رقيب اصلي‌شان نمي‌زنند.

وي با بيان اين‌كه «ما خود را رقيب هيچ جريان اصولگرا نمي‌دانيم» گفت: تاكيد داريم هر كس در مجلس نهم راه مي‌يابد بايد متعهد به گفتمان انقلاب اسلامي باشد و اگر سازوكار جبهه متحد را مي‌پذيرفتيم به جاي تاكيد بر گفتمان و مباني، تعاملات سياسي دنبال مي‌شد چراكه اخيرا يكي از معماران جبهه متحد گفته است بر اساس تعاملات سياسي حركت مي‌كنيم و ما اين موضوع را گسست بين تحليل و بيان و نوعي عمل‌زدگي سياسي مي‌دانيم و تاكيد مي‌كنيم كه در جبهه پايداري به هر قيمتي حاضر نيستيم در مجلس حضور داشته باشيم.

لنكراني در پايان در رابطه با وقايع سال 88 گفت: اتفاقات سال 88 كوچك نيستند و تا حدي اهميت داشت كه مقام معظم رهبري 9 دي را قله‌اي براي نظام جمهوري اسلامي دانستند و اين فتنه تا حدي اهميت داشت كه مي‌توانست سرنوشت دنيا را عوض كند و حتي امروز از اسلاميت نظام چيزي باقي نماند البته بايد در نظر داشته باشيم كه بزرگي اين وقايع نبايد ما را از آينده باز بدارد بلكه بايد از آن درس بگيريم و فكر نكنيم كه فتنه تمام شده است چون شكل آن عوض شده و ما همچنان بايد مراقب باشيم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس