به گزارش مشرق ، دكتر کامران باقری لنکرانی در دومین همایش جبهه پایداری استان هرمزگان با یادآوری وضعیت بحرانی جهان غرب، بیان داشت: بحران جهان غرب از سال 2001 و پس از حضور نظامی امریکا در افغانستان آغاز شد و پس از آن با کشته شدن بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر از مردم عراق طی سالهای حضور نظامی آمریکا در این کشور ادعای آزاد اندیشی و احترام به حقوق بشر مستکبران غرب فرو ریخت.
وی ادامه داد: آبروی اقتصادی، تنها آبروی باقی مانده برای غربیها بود که پس از ایجاد بحران اقتصادی، دیگر هیچ آبرویی برای جهان غرب در دنیا باقی نمانده است.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به تهاجمهاي دولتهای غربی به ایران، اظهار داشت: بیآبرویی، دلیل اصلی تهاجمهاي غرب به دیگر کشورهاست و در این میان جمهوری اسلامی ایران که در حال حاضر به الگویی الهام بخش برای سایر کشورها تبدیل شده در کانون تهاجمات مختلف مستکبران غرب قرار گرفته است.
وي به تلاش غرب برای لطمه زدن به انتخابات مجلس اشاره کرد و افزود: غربیها در حال حاضر تلاش میکنند تا در ابتدا استقبال مردم ایران در انتخابات مجلس را کاهش دهند و پس از اعلام نتایج نیز فضای کشور را نا امن و پر از کدورت میان نامزدها جلوه دهند و ما باید با حضور پرشور خود در انتخابات و همچنین جلوگیری از کدورتها دشمن را از رسیدن به اهداف خود نا امید کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده وقت مجلس برای دعواهای سیاسی تلف میشود، تصریح کرد: طی هشت دوره گذشته بخش زیادی از وقت مجلس برای درگیریهای سیاسی تلف شده كه مردم از اين درگيريها و تنشها ناراحت ميشوند، اما در مجلس نهم باید این مشکل رفع شود، چرا که مشکلات کشور با چنین شکلی از بین نخواهد رفت.
وقت مجلس را بهجای کارهای مردم به خود اختصاص دادند
این استاد تمام دانشگاه برخی تصمیمات مجلس هشتم را در شان مجلس ندانست و عنوان کرد: در مجلس هشتم اتفاقاتی همچون تصویب و لغو تعرفه صادرات، تصویب و لغو وقف 250 هزار میلیارد تومان از اموال کشور در دانشگاه آزاد اسلامی که موجب خصوصی کردن این اموال میشد، اتفاق افتاد و همچنین تصویب و باز هم لغو مصوبه حقوق مادام العمر مدیران به وقوع پیوست که تمامی این مصوبات نادرست با وجود لغو شدن بسیاری از وقت مجلس را که می شد برای کارهای بهتری صرف کرد به خود اختصاص دادند.
لنکرانی تاکید کرد: نمایندگان مجلس نباید وام دار کانونهای قدرت و ثروت باشند و باید به جای تلف کردن وقت خود برای مسائلی بیهوده به فکر اهداف انقلاب اسلامی باشند.
ریشه اصلی مشکلات مجلس، معاملات سیاسی است
وی ریشه اصلی مشکلات مجلس را معاملات سیاسی برشمرد و افزود: اگر مجلسی بر اساس معاملات سیاسی شکل بگیرد، دچار مشکلات مجلس هشتم خواهد شد اما جبهه پایداری انقلاب اسلامی براساس گفتمان تشکیل شده و وظیفه این جبهه هم عملیاتی و اجرایی کردن گفتمانی است که براساس آن تشکیل شده است.
سخنگوی جبهه پایداری در ادامه به مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر تمام توجه دستگاههای اقتصادی کشور روی رشد اقتصادی متمرکز شده در حالیکه در اقتصاد اسلامی، اصل بر عدالت است و متاسفانه توجه بیش از حد به رشد اقتصادی بدون توجه به عدالت موجب افزایش فاصله طبقاتی و رشد قارچ گونه بانکها شده، در حالیکه یکی از اهداف جبهه پایداری اجرایی کردن اقتصاد اسلامی است.
لنکرانی آینده کشور را در گرو انتخابات مجلس عنوان کرد و بیان داشت: مجلس نهم باید بتواند تمامی نیازهای کشور را پاسخ دهد و کشور را در جهان نا آرام فعلی راهبری کند و بتواند نقاط ضعف گذشته را از بین ببرد.
وی گفت: مجلس نهم باید مجلسی متفاوت نسبت به گذشته باشد و نمایندگان آن باید تمامی وقت خود را صرف پاسخگویی به نیازهای انقلاب کنند.
سخنگوی جبهه پایداری تاکید کرد: نمایندگی مجلس کاری تمام وقت است و نمایندگان مجلس نباید عضو 10 هیئت مدیره باشند و یا اینکه در زمان نمایندگی خود به فعالیتهای اقتصادی بپردازند.
نمیخواهیم نمایندگان تحت حمایت جبهه پایداری به اموری غیر از امور مردم بپردازند
لنکرانی با بیان اینکه جبهه پایداری، جبهه آرمانی و با هدف احیا و صیانت عملی از آرمانهای انقلاب تأسیس و آغاز به کار کرده است، گفت: نمیخواهیم نمایندگان تحت حمایت این جبهه به اموری غیر از امور مردم بپردازند، چرا که بعضاً در مجلس هشتم و مجلسهای دیگر برخی از کاندیداها وارد مسائل اقتصادی خود و جناحهای وابسته به خود شدند.
لنکرانی همچنین در خصوص دلایل متحد نشدن جبهه پایداری با جبهه متحد اصولگرایان، بیان داشت: در تشکیل این دو جبهه نگاههای متفاوت وجود دارد به گونهای که جبهه پایداری بر اساس گفتمان تشکیل شده و از ششم مرداد ماه اعلام موجودیت کرد و ماموریت این جبهه پس از انتخابات همچنان ادامه دارد، اما جبهه متحد اصولگرایان به عنوان ساز و کار انتخابات مجلس نهم تشکیل شد و ماموریت آن پس از انتخابات پایان مییابد.
وی با بیان اینکه جبهه متحد با سکوت کنندگان در فتنه مدارا کرد، اظهار داشت: ما معتقدیم افرادی که در زمان فتنه 88 سکوت کردند، نمیتوانند گزینه مناسبی برای اتحاد باشند و همچنین ساز و کار جبهه متحد نیز برای انتخاب نامزدها براساس معاملات سیاسی و نظرسنجی شکل گرفته که ما این نوع ساز و کار را مناسب نمی دانیم، زیرا همواره تاکید امام ورهبری انتخاب اصلح بوده است.
سخنگوی جبهه پایداری افزود: ما به دنبال انتخاب افراد اصلح هستیم که بر همین اساس 200 نامزد اصلح در سراسر کشور در لیست انتخاباتی جبهه پایداری قرار گرفتند و نمی توانیم با جبههای که از لیبرالترین تفکرات اقتصادی تا بستهترین تفکرات در آن وجود دارند، فعالیت سیاسی کنیم.
لنکرانی در ادامه به نقاط ضعف و قوت دولتهای نهم و دهم اشاره کرد و گفت: باید در نقد دولت با انصاف برخورد کرد چون این دولت میزان خدمت رسانی به مردم را گسترده کرد، اما دولت دهم حاشیههایی داشت که این حواشی ضررهایی همچون کند شدن روند خدمتگزاری دولت و همچنین بهانه دادن به شکست خوردگان در دو انتخابات ریاست جمهوری سالهای 84 و 88 را در پی داشت.
وی ادامه داد: متاسفانه یکی از آسیبهای بزرگ دولت این بوده که برخی از افرادی که در مقام اجرایی قرار گرفتند احساس کردند میتوانند تئوری و نظریههای دینی ارائه دهند در حالی که بدون تحصیلات حوزوی و تخصصی این کار امکان پذیر نیست و تمامی مدیران دولتی نباید فکر کنند به واسطه مدیریت خود میتوانند تئوری دینی ارائه دهند.
سخنگوی جبهه پایداری در پایان نیز با تاکید بر اینکه مجلس نهم باید با گذشته متفاوت باشد، تصریح کرد: به لحاظ تقسیم بندی سیاسی مجلس نهم، مجلسی اصولگرا خواهد بود همانگونه که دولت نهم فضای جدیدی حتی درمیان اصولگرایان ایجاد کرد، این مجلس اصولگرا باید با گذشته متفاوت و دارای ساز و کارهای جدید باشد.