کد خبر 101726
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱
مشرق- انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی در ساعت 24 روز دوازدهم اسفندماه به پایان می‎رسد و بخش عمده فعالیت انتخاباتی اتمام خواهد یافت. انتخابات حاضر ویژگی‎های منحصر به‎فردی دارد که یکی از آن‎ها حضور فعال اصول‎گرایان در جوانب مختلف این رقابت جدی و مردمی است. اصول‎گرایان پس از پایان انتخابات، محتاج همدلی و هم‎سویی فراوانی هستند. لازم است دلسوزان نظام و انقلاب، مصالح نظام را رعایت کرده و در حفظ اعتدال سیاسی و رعایت اخلاق انتخاباتی جد و جهد کافی کنند.

زخم‎خوردگان انقلاب و اصحاب فتنه منتظرند صبر و تحمل اصول‎گرایانه را در عرصه مشارکت و رقابت سیاسی تجربه کنند. بدعملی ما می‎تواند انقلاب و شهدا را دشمن‎شاد کند و مردم مؤمن و انقلابی را نسبت به پایبندی اصول‎گرایان به وظایف انقلابی موردنظر امام و رهبری بدبین سازد. اکنون پاره‎ای از مسایل مهم مجلس نهم و به‎خصوص امور مربوط به سال 139١را با هم مرور می‎کنیم تا همه اصول‎گرایان هرچه بیشتر نسبت به اهمیت شرایط موجود واقف شوند و بر دقت خود نسبت به رفتارهای انتخاباتی بیفزایند.

1- اصلی‎ترین اقدام، بازگرداندن فضای آرامش به کشور در آستانه سال نو است. همه باید با همدلی کوشش کنیم آرامش روانی بر کشور مسلط شود و التهاب‎های انتخاباتی فروکش کند. اگر عملکرد ما در انتخابات، غیرمنصفانه و جنجال‎آفرین باشد، دلخوری‎ها و ناراحتی‎ها پس از انتخابات فروکش نخواهد کرد و مردم نخواهند توانست به تمشیت امور شب عید بپردازند.

2- بخش عمده طرح هدفمندی یارانه‎ها در سال 90 رخ داد و بخش قابل‎ملاحظه‎ای از این روند در سال آتی دنبال خواهد شد. مجلش هشتم در دوران باقی‎مانده و مجلس نهم در سال نخست باید به دولت کمک کند تا مرحله دوم هدفمندی با دقت و سلامت اجرا شود. اصول‎گرایان همچنین وظیفه دارند با دقت به امور تولید و سرمایه و نیز به مسأله معیشت مردم توجه کنند. مشکل گرانی و تورم، نیازمند هم‎دلی بسیار اصول‎گرایان است و اگر ما فعالان سیاسی ولایت‎مدار در انتخابات خوب عمل نکنیم، نخواهیم توانست بر سر مشکلات اقتصادی و رفاهی به تفاهم برسیم.

3- تهدیدات خارجی همچنان جمهوری اسلامی را به خود مشغول ساخته است. تحریم در عین ناکارآمدی به‎عنوان ابزار دشمن مطرح شده است. در حالی‎که شهرها از هیچ کالای ضروری خالی نیستند اما هجمه اقتصادی و عملیات روانی جانبی آن وجود دارد و مجلس به‎عنوان سخنگوی مردم موظف است با تدبیر، در مقابل ترفندهای دشمنان بایستد و البته هوشیارانه از امنیت اقتصادی و معیشت آن‎ها دفاع کند.

4- اصحاب فتنه پس از ناکامی مکر دوم‎شان، در پی ناآرام ساختن جامعه و ناامن کردن اوضاع سیاسی هستند. پروژه تقلب 88 و پروژه تحریم 90 هر دو شکست خوردند؛ ما باید منتظر ترفند دیگر ایشان در سال‎های 91 و 92 باشیم. کیان اصول‎گرایی و ولایت‎مداری ایجاب می‎کند در ایام تبلیغات چنان به جان هم نیفتیم که رقیب اصلی (بهتر است بگوییم دشمن) از خستگی سیاسی و جراحت‎های انتخاباتی ما مسرور و شادمان شود. همه خواهران و برادران انقلابی که در تلاش برای کسب کرسی‎های مجلس هستند نبايد، چنان دوستان اصول‎گرای خود را تخریب کنند که پیروز اصلی و طرف شادمان و خوشحال ماجرا کسی جز کینه‎توزان و فتنه‎گرایان سال 88 نباشد.

5- مجلس نهم، محتاج آرامش، برنامه‎ریزی و دقت در هدف‎گذاری است. خصومت‎های بی‎حاصل و رقابت‎های خطا، آثار مخربی بر جای خواهد گذاشت که مانند اثر زخم تا مدت‎ها باقی خواهند ماند. چه خوب است نامزدهای نمایندگی، از سعه‎صدر، تحمل و تقوای مطلوب یک چهره متدین و اصول‎گرای واقعی برخوردار باشند. در تبلیغات و صرف هزینه، زیاده‎روی نکنند و از تخریب و پرونده‎سازی اجتناب کنند.

مجموعه عوامل فوق ایجاب می‎کند که همه دل‎سوزان نظام و شیفتگان رهبری، همه آن‎هایی که خود را وام‎دار خون شهدا می‎دانند و به سربلندی ایران اسلامی می‎اندیشند، در انتخابات مجلس و به‎خصوص در ایام تبلیغ، بیشترین احتیاط و هوشمندی را لحاظ کنند. اصول‎گرایان می‎توانند صحنه انتخاب را چنان مدیریت کنند که در کنار مشارکت بسیار خوب ملی، آرامش و هم‎دلی نیز بین اصحاب سیاسی برقرار باشد. از خداوند متعال مسألت می‎کنیم تا ما را در عمل هرچه دقیق‎تر به اهداف اسلامی و انقلابی‎مان یاری کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس