مشرق- انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی در ساعت 24 روز دوازدهم اسفندماه به پایان میرسد و بخش عمده فعالیت انتخاباتی اتمام خواهد یافت. انتخابات حاضر ویژگیهای منحصر بهفردی دارد که یکی از آنها حضور فعال اصولگرایان در جوانب مختلف این رقابت جدی و مردمی است. اصولگرایان پس از پایان انتخابات، محتاج همدلی و همسویی فراوانی هستند. لازم است دلسوزان نظام و انقلاب، مصالح نظام را رعایت کرده و در حفظ اعتدال سیاسی و رعایت اخلاق انتخاباتی جد و جهد کافی کنند.
زخمخوردگان انقلاب و اصحاب فتنه منتظرند صبر و تحمل اصولگرایانه را در عرصه مشارکت و رقابت سیاسی تجربه کنند. بدعملی ما میتواند انقلاب و شهدا را دشمنشاد کند و مردم مؤمن و انقلابی را نسبت به پایبندی اصولگرایان به وظایف انقلابی موردنظر امام و رهبری بدبین سازد. اکنون پارهای از مسایل مهم مجلس نهم و بهخصوص امور مربوط به سال 139١را با هم مرور میکنیم تا همه اصولگرایان هرچه بیشتر نسبت به اهمیت شرایط موجود واقف شوند و بر دقت خود نسبت به رفتارهای انتخاباتی بیفزایند.
1- اصلیترین اقدام، بازگرداندن فضای آرامش به کشور در آستانه سال نو است. همه باید با همدلی کوشش کنیم آرامش روانی بر کشور مسلط شود و التهابهای انتخاباتی فروکش کند. اگر عملکرد ما در انتخابات، غیرمنصفانه و جنجالآفرین باشد، دلخوریها و ناراحتیها پس از انتخابات فروکش نخواهد کرد و مردم نخواهند توانست به تمشیت امور شب عید بپردازند.
2- بخش عمده طرح هدفمندی یارانهها در سال 90 رخ داد و بخش قابلملاحظهای از این روند در سال آتی دنبال خواهد شد. مجلش هشتم در دوران باقیمانده و مجلس نهم در سال نخست باید به دولت کمک کند تا مرحله دوم هدفمندی با دقت و سلامت اجرا شود. اصولگرایان همچنین وظیفه دارند با دقت به امور تولید و سرمایه و نیز به مسأله معیشت مردم توجه کنند. مشکل گرانی و تورم، نیازمند همدلی بسیار اصولگرایان است و اگر ما فعالان سیاسی ولایتمدار در انتخابات خوب عمل نکنیم، نخواهیم توانست بر سر مشکلات اقتصادی و رفاهی به تفاهم برسیم.
3- تهدیدات خارجی همچنان جمهوری اسلامی را به خود مشغول ساخته است. تحریم در عین ناکارآمدی بهعنوان ابزار دشمن مطرح شده است. در حالیکه شهرها از هیچ کالای ضروری خالی نیستند اما هجمه اقتصادی و عملیات روانی جانبی آن وجود دارد و مجلس بهعنوان سخنگوی مردم موظف است با تدبیر، در مقابل ترفندهای دشمنان بایستد و البته هوشیارانه از امنیت اقتصادی و معیشت آنها دفاع کند.
4- اصحاب فتنه پس از ناکامی مکر دومشان، در پی ناآرام ساختن جامعه و ناامن کردن اوضاع سیاسی هستند. پروژه تقلب 88 و پروژه تحریم 90 هر دو شکست خوردند؛ ما باید منتظر ترفند دیگر ایشان در سالهای 91 و 92 باشیم. کیان اصولگرایی و ولایتمداری ایجاب میکند در ایام تبلیغات چنان به جان هم نیفتیم که رقیب اصلی (بهتر است بگوییم دشمن) از خستگی سیاسی و جراحتهای انتخاباتی ما مسرور و شادمان شود. همه خواهران و برادران انقلابی که در تلاش برای کسب کرسیهای مجلس هستند نبايد، چنان دوستان اصولگرای خود را تخریب کنند که پیروز اصلی و طرف شادمان و خوشحال ماجرا کسی جز کینهتوزان و فتنهگرایان سال 88 نباشد.
5- مجلس نهم، محتاج آرامش، برنامهریزی و دقت در هدفگذاری است. خصومتهای بیحاصل و رقابتهای خطا، آثار مخربی بر جای خواهد گذاشت که مانند اثر زخم تا مدتها باقی خواهند ماند. چه خوب است نامزدهای نمایندگی، از سعهصدر، تحمل و تقوای مطلوب یک چهره متدین و اصولگرای واقعی برخوردار باشند. در تبلیغات و صرف هزینه، زیادهروی نکنند و از تخریب و پروندهسازی اجتناب کنند.
مجموعه عوامل فوق ایجاب میکند که همه دلسوزان نظام و شیفتگان رهبری، همه آنهایی که خود را وامدار خون شهدا میدانند و به سربلندی ایران اسلامی میاندیشند، در انتخابات مجلس و بهخصوص در ایام تبلیغ، بیشترین احتیاط و هوشمندی را لحاظ کنند. اصولگرایان میتوانند صحنه انتخاب را چنان مدیریت کنند که در کنار مشارکت بسیار خوب ملی، آرامش و همدلی نیز بین اصحاب سیاسی برقرار باشد. از خداوند متعال مسألت میکنیم تا ما را در عمل هرچه دقیقتر به اهداف اسلامی و انقلابیمان یاری کند.