کد خبر 1008765
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸
حمایت مرکز پژوهش‌ها از طرح توسعه پتروپالایشگاه‌ها/توسعه ظرفیت پالایشی راهبرد هوشمندانه بی اثر کردن تحریم‌ها

قرار است از بین گزینه های مطرح برای ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس، اعضای هیئت رئیسه مجلس رای گیری کرده و گزینه نهایی ریاست مرکز انتخاب شود.

به گزارش مشرق، بررسی استعفای کاظم جلالی نماینده مردم تهران و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت صبح امروز(یکشنبه) پارلمان مورد بررسی وکلای ملت قرار گرفت که نهایتاً با حداکثر آرای ماخوذه نمایندگان با استعفای جلالی موافقت کردند. 

بیشتر بخوانید

حاشیه‌هایی از استعفای کاظم جلالی

با توجه به اینکه کاظم جلالی به عنوان گزینه سفارت ایران در مسکو در نظر گرفته شده است، حال با مجلس و مرکز پژوهش ها خداحافظی خواهد کرد. بر اساس قانون، مجلس و در رأس آن هیئت رئیسه و رئیس مجلس باید گزینه های دیگری برای مرکز پژوهش‌های مجلس را در نظر بگیرند.

بر اساس اخباری که به دست آمده، گزینه هایی همچون محمد حسین فرهنگی، حسین زاده بحرینی، محمد خدابخشی، داریوش اسماعیلی، محمدرضا پورابراهیمی و زهرا سعیدی مبارکه از جمله گزینه هایی بودند که در دقایقی پس از استعفای کاظم جلالی برای ریاست مرکز پژوهش های مجلس نظر گرفته شده بودند، اما چندی بعد و پس از اطلاعاتی که به دست آمده زمزمه هایی به گوش می رسید مبنی بر اینکه بهروز نعمتی نماینده مردم تهران نیز از گزینه هایی بوده است که نهایتاً وی از لیست گزینه ها حذف شد. 

اما چندی بعد از این اخبار کسب شده، طبق اطلاعات جدید به دست آمده مشخص شد که اعضای فراکسیون امید احتمالاً در نظر دارند تا محمدرضا عارف را به عنوان گزینه این فراکسیون برای ریاست مرکز پژوهش های مجلس معرفی کنند که گفته می‌شود عارف چندان تمایلی نسبت به این گزینه نشان داده است. 

 بر اساس دیگر اخبار به دست آمده احتمال می رود که از بین گزینه های معرفی شده حسین زاده بحرینی و محمدحسین فرهنگی شانس بیشتری برای تصدی ریاست مرکز پژوهش های مجلس دارند. 

البته از بین این دو گزینه حسین زاده بحرینی احتمال قوی تری برای انتخاب ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس و این کرسی دارد. 

حال قرار است از بین گزینه های مشخص شده و بر اساس اطلاعات به دست آمده، طی نشست ویژه ای که در هیئت رئیسه مجلس برگزار می شود قرار است این گزینه ها بررسی شوند و با توجه به تشکیکی که در انتخاب ریاست مرکز پژوهش ها به وجود آمده، در نهایت اعضای هیئت رئیسه مجلس رای گیری کرده و گزینه نهایی ریاست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی را انتخاب می‌کنند. 

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • امیر IR ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    1 0
    مگه فرقی هم به حال مردم داره؟ بابا ولمون کنید
  • رضا IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
    0 1
    مناسب ترين گزينه پزوهش ها دكتر محمود صادقى است ، البته اگر به تريج قباى مشرقيون بر نميخوره !
  • IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
    0 0
    دکتر فرهنگی با 16 سال تجربه نمایندگی مردم تبریز از نخبگان سطح ملی و مورد تایید اکثریت افراد معتدل و حتی گاها تندرو از هر 2 جناح سیاسی می باشند و احتمال حضورشان در دور بعدی مجلس هم زیاد هست. هرچند آقای عارف هم خودشان دانشگاهی و برازنده این سمت بودند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس