کد خبر 762728
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
برنج

آزمایشات اخیر نشان دادند که روش معمول پخت برنج می‌تونه ‌بدن رو به خاطر وجود آرسنیک برنج ، در معرض انواع مشکلات سلامتی مثل بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان قرار بده.

به گزارش مشرق، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.

چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟

در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه جدید ثابت کرده که برنج باید حتما مدت زمانی در آب خیس بخوره تا آرسنیک اون خارج بشه.

اندی مهارگ، استاد علوم بیولوژیک، در برنامه تلویزیونی”به من اعتماد کن، من دکتر هستم” سه روش برای پخت برنج رو آزمایش کرده تا ببینه کدوم روش برای کم کردن آرسنیک برنج موثرتره.

در روش اول، پروفسور مهارگ مقداری برنج در ظرف ریخت ودوبرابر اون آب به ظرف اضافه کرد. در حین پختن همه آب برنج بخار شد. با این روش بیشتر آرسنیک در برنج باقی‌مونده بود.

در روش دوم، قبل از پختن برنج ۵ برابر آب به اون اضافه کرد و سپس برنج رو شست. با این روش مقدار آرسنیک نصف شده بود.

در روش سوم برنج یک شب در آب خیس خورد و میزان آرسنیک اون تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کرد.

آبکش کردن برنج بهترین روش برای حفظ سلامتی

بهترین روش پختن برنج اینه که اون رو یک شب خیس کنیم و بعد تا زمانی که آب اون کاملا شفاف بشه اون رو بشوییم. بعد اون رو در قابلمه بریزیم و پنج برابر برنج آب بهش اضافه کنیم واجازه بدیدم بجوشه.

در انتها برنج رو آبکش کنیم و دم کنیم.

منبع: آشپزباشی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    29 3
    با نخریدن این نوع برنجها هم آرسنیک نمیخوریم هم در مصرف آب هم صرفه جویی میگردد.
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    13 3
    البته مطلب فوق در مورد برنج غیر ایرانی مصداق دارد
    • قاسم IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
      8 0
      همه برنجها آرسینک دارند.ایرانی و خارجی هم نداره.
  • سید IR ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    13 2
    بهتر است این گونه مطالب از مآخذ و منابع معتبر و با انشاء و ادبیات رسمی منتشر کنید و از آشپز باشی در مورد تهیه اشکنه و املت و.بُزباش و .......... اطلاعات بگیرید.
  • سید IR ۲۱:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    3 1
    دیگه چاره ای نیست..برنج ایرانی صد و سی هزار تومان ایرانی کجا پنجاه هزار تومان هندی کجا..نمی شه خرید
  • IR ۰۴:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
    4 10
    یه جور می گید برنج رو تا آب شفاف بشه بشورین انگار آب بی ارزش ترین چیز هست و همین الانش در ایران کم آب رو هدر می دیم. واقعاً جای تاسف داره. تو کشوری کم آب هستیم که شاید 50 سال آینده کل تمدن ما به خاطر بی آبی از بین بره اون وقت این جور چرندیات غیر علمی رو نوشتن واقعاً تاسف آوره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس