مشرق نیوز

کد خبر: ۹۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۷
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
با افشای حضور دریوزانه زینت الوزرای خاتمی ، عضو ارشد کابینه هاشمی و حزب کارگزاران و عضو اتاق فکر 5 نفره میرحسین موسوی در دربار مرتجع ترین دیکتاتوری منطقه و کمک گیری مالی او از حاکمان سعودی ، اکنون باید همه حامیان او پاسخگو باشند.

مشرق- عطاءالله مهاجرانی  زینت الوزرای دولت سیدمحمد خاتمی چند روز پیش در همایش الجنادریه در عربستان سعودی شرکت کرد و همراه با  علیرضا نوری زاده مرتبط مشهور  سازمان موساد، ضمن عرض ارادت به محضر شاه سعودی، 18 میلیون دلار  برای ترویج دمکراسی در ایران دریافت کرد.

خبرگزاری فارس: مشق دمکراسی «زینت الوزرای خاتمی» در محضر دیکتاتور بزرگ

تصاویر و فیلم این میهمانی و به ویژه حضور این دو مهره سوخته عضو ستاد مدیریت فتنه سبز در این مراسم  روزهای گذشته و  امروز در  رسانه‌ها منتشر شد.

اکنون با افشای حضور دریوزانه زینت الوزرای خاتمی ، عضو ارشد کابینه هاشمی و  حزب کارگزاران ، مشاور ارشد کروبی و  عضو  اتاق فکر 5 نفره میرحسین موسوی در دربار  مرتجع ترین دیکتاتوری منطقه  و کمک گیری مالی او از  حاکمان جبار و شیعه کش سعودی ، اکنون باید همه حامیان او پاسخگو باشند. 

همه آنهایی که در طول سال‌های رفته به نوعی با عینک خوشبینی به فتنه و فتنه‌گران می‌نگریسته‌اند آیا اکنون متوجه شده‌اند که آبشخور تمام حرف‌ها و نامه‌های اینان در کاخ آل سعود و کاخ سفید است یا هنوز هم خود را به خواب زده‌اند؟!

دیگر بر همه واضح شد که اگر اصلاح‌طلبانی همچون مهاجرانی، کدیور، مزروعی و ... از دمکراسی دم می‌زنند یا از فرهنگ یا از تغییر و یا از انتقاد و مبارزه؛ منظورشان از این عبارت‌ها چیست و انرژی خود را برای بیان آنها از کجا قرض می‌گیرند؟

فرقه سبز اکنون به دست نمایندگان خود و در منطقه الجنادریه در حالی دلارهای سعودی را دریوزگی کرد که باید اذعان کرد این پول‌های حرام، رنگ را از قلم امثال تاج‌زاده، نوریزاد و محتشمی‌پور خواهد برد.

حالا نوری‌زاد می‌تواند نامه‌های بیشتری هم بنویسد. او حالا به 18 میلیون دلار پول سبز رنگ پشتگرمی دارد و می‌تواند برای بیش از 75 میلیون هموطن خود بنویسد که چرا برای خوش خدمتی بیش از این به حکام آل سعود له‌له می‌زند.

محشتمی پور و تاج‌زاده که جگر شهدای فتنه زیر دندانشان سنگ شد حالا خوب است در نامه‌های عاشقانه خود به یکدیگر از این هم بنویسند که سرمنشأ تمام فکرهای سیاسی و فرهنگی‌شان چیزی غیر از دوست‌داشته‌های سعودیان نیست. و حالا این شاهزاده‌های خوشگذران سعودی هستند که نامه‌های در ظاهر عاشقانه اما در باطن، خرابکارانه این زن و شوهر را با پیمانه‌های شراب برای یکدیگر می‌خوانند.

امثال خاتمی  و بقیه‌ای که هنوز هم گریبان نظام را گرفته‌اند و با قلم و قدم و زبانشان به جان کشور زخم می‌زنند بهتر است جواب بدهند که آیا نمیدانستند که در خاتمه ماجرای دلخوش کردن به رضایت مقامات سعودی و اردنی و آمریکایی صحنه‌ای غیر از حضور وزیرالوزرای سیدمحمد خاتمی در کاخ آل سعود متصور نبود...؟!

و ای بسا که چند روز دیگر شاید تصاویر کسان دیگری هم در کاخ سعودی منتشر شود که در حال پر کردن پیمانه برای شاهزاده‌های بی اصل و نسب سعودی هستند...!

فتنه سبز و تمام زعمایش حالا که دیگر همه چیز از پرده برون افتاده است چرا چیزی را به گردن نمی‌گیرد؟

چرا فریادش بلند نمی‌شود که پول دست‌بندهای سبزش را شاهزاده‌های سعودی می‌داده‌اند؟

مهاجرانی که یک عمر با لفّاظی‌های ظاهراً فرهنگی جان کشور را می‌خست باید اعتراف کند که سرخط رفتارهای خود را از حکومتی می‌گرفت که شیعه می‌کشد، با شمشیر گردن می‌زند، علیه کشورهای دیگر توطئه می‌کند و مصداق بارزی از مفهومی به نام "دیکتاتوری" است.

و شوربخت آنهایی که چند سال تمام و حتی تا هنوز، افسار خود را به دست کسانی سپرده بودند که در حسرت خوش خدمتی به کاخ سفید ماندند و به نان‌‌های حرام آل سعود بسنده کردند.

و صد البته این مسئله را باید از برکات خون شهدا و مجروحان فتنه دانست که سبب شدند زمستان برود و روسیاهی چهره زغال بر همگان عیان شود.


مسعود یارضوی

مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
0
4
ما نفهميديم اين گزارش نشان دادن چهره مهجراني بود كه همه مي دانيم چيست يا كوبيدن ديگران با نام مهاجراني !كه فكر كنم دوميش باشه
داریوش بهمنیار
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
3
1
سلام: آقای مهاجرانی اگر کمی غیرت میداشتی گدایی از خوارج زمان را به همکارانت یاد نمیدادی که از فردا یکی یکی به دامان این آشغال ها پناه ببرند که انشاالله خود همین خوارج زمان در حال سقوط و رفتن به زباله دانی تاریخ هستند انشاالله به حق پنج تن آل عبا
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
3
1
کی میشه ما از شر اون خاتمی و دارودسته ی خائنش راحت شیم...حاج آقا رضا بهاادینی بیش از نیم قرن پیش فرموده بودند خیانتی که خاتمی خبیث به اسلام می کنه تا الآن کسی نکرده...
برای ظهور هرچه سریعتر حضرت بقیت الله الاعظم صلوات.
سمین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
8
29
ای بابا! اینها هم غربیها و عربها را اسگل گیر آوردن خرج و مخارج زندگی در اروپا هم زیاده! بالاخره باید از یکجا دربیاد دیگه!! بیچاره آنهایی که به اینها دلخوشند و پول خرجشون میکنند!! دیر نیست بفهمند که هیچ غلطی نمی توانند بکنند! آنوقته که حسرت پولهایی که از دست دادند خواهند خورد!!
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
13
34
مهاجرانی؛ از تساهل و تسامح دینی تا دریوزگی نزد وهابیون. واقعا که طریق باطل چه پر پیچ و خم است
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
24
13
جذب حداکثری ییییییییییییییییی
پاسخ ها
سرباز
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
منظور از جذب حداکثری جذب خائنین وطن فروش نیست !
جذب مردمیست که دنبال حقیقت اند و ممکن است راه رو اشتباه رفته باشند ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
34
13
تند می نویسید
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
دوست عزیز میشه بفرمایید دراین شرایطی که عربستان شمشیررو ازرو بسته علنا غریبی هارو تشویق به تحریم نفتی کرده و اعلام آمادگی برای جبران نفت ایران کرده این به اصطلاح وطن پرستان اونجا چکارمیکنند آیا دشمنی سعودی ها چیزی مبهم و ناشناخته ایست میشه بفرمایید ایشون وهمررزمانشون اونجا چکاردارند
سرباز
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
حق می نویسه ...
نام:
ایمیل:
* نظر: