1- فرض کنیم حادثه حمله به سفارت انگلستان اتفاق نیافتاده بود! در این حالت سفیر انگلیس در مدت مشخص شده مجبور به ترک ایران می شد و این یعنی یک امتیاز مثبت به نفع جمهوری اسلامی! از آن طرف بیش از یک سال است که ما سفیری در انگلستان نداریم لذا امکان مقابله به مثل برای طرف انگلیسی وجود نداشت! در چنین وضعیتی ابتکار عمل دست ما بود و ما می توانستیم با تهدید طرف انگلیسی ، او را وادار به دادن امتیاز کنیم و البته در صورت مقاومت انگلستان، امکان کاهش بیشتر سطح روابط و قطع مرحله ای روابط (ابتدا روابط اقتصادی و بعدا روابط سیاسی) برای جمهوری اسلامی وجود داشت. در هر حال ابتکار عمل دست ما بود!
2- بعید است در این دنیا آدم عاقلی پیدا شود و سیاستمداران انگلیسی را مصداق کامل حیله گری نداند! انگلیسی ها سالهای سال و بلکه چندین قرن است که نان مکرشان را می خورند و در این عرصه تقریبا رقیبی ندارند! البته خدا و پیغمبر و عقل حکم می کنندهنگام در افتادن با این جرثومه فریب و خدعه بایستی حداکثر عقلانیت و حسابگری را بکار برد تا نتیجه، ریختن آب به آسیاب ملکه الیزابت نباشد! این جماعت استاد بردن بازیهای باخته اند و بسیار خوش به حالشان می شود اگر رقیب بدون محاسبه و احساسی دست به حمله بزند!
3- ورود به سفارت انگلیس بیش از هر کس دیگر موجبات خوشحالی و سرور روباهان قصر باکینگهام را فراهم آورد! چرا که انگلیسی ها در بازی با ایران تا دقیقه 89 یک بر صفر عقب بودند! (به همان دلیلی که در بند1 توضیح داده شد!) ورود دانشجویان خشمگین به سفارت انگلیس و انجام برخی حرکات عجیب از سوی این عزیزان باعث شد تا نیش وزیر خارجه بریتانیا تا بناگوش باز شود و در همان دقیقه آخر بازی 2 گل به دروازه جمهوری اسلامی زده و نتیجه مسابقه را به نفع خود عوض کند! چرا؟ چون هم بهانه ای برای فراخواندن تیم دیپلماتیک انگلیس از تهران پیدا کرد و هم فرصتی برای اخراج اعضای سفارت ایران در لندن بدست آورد (آن هم ظرف 48 ساعت) و کیست که نداند در عرف دیپلماسی این فراخواندن و آن اخراج 2 امتیاز مثبت به نفع انگلیس محسوب می شود؟
4- نمی دانیم اگر بپرسیم دستاورد تسخیر چند ساعته سفارت انگلیس برای جمهوری اسلامی چه بود، دوستان تسخیر کننده چه پاسخی خواهند داشت اما می دانیم که اگر این حرکت انجام نشده بود آن وقت سکان حوادث در دست جمهوری اسلامی باقی می ماند و این نظام ما بود که ابتکار عمل در حرکات و تصمیمات بعدی را در اختیار داشت و لازم هم نبود که وزیر خارجه ما در اجلاس بن مجبور به دادن تعهد شود که حادثه سفارت دیگر تکرار نخواهد شد!
5- اگر یکی پیدا شود و بپرسد که مگر دیپلماتها و سفارت انگلیس و اموال و اسناد آن در پناه جمهوری اسلامی و نظام دینی نبوده اند که به آنها تعرض شده و این تسخیر در واقع شکستن حرمت پناه دهنده بوده است، دوستان چه پاسخی خواهند داد؟ لطفا به ماجرای لانه جاسوسی اشاره نفرمائید که هیچ ربطی به قضیه سفارت انگلیس نداشته و ندارد!
6- این حرکت نه از نظر عقلانی مفید بود و نه از نظر قانونی مجاز! و نمی دانیم دوستان عزیز این فتوای حضرت امام و رهبر انقلاب را شنیده اند که رعایت مقررات نظام جمهوری اسلامی واجب و تخلف از آن حرام است و موجب ضمان نیز می گردد!!
7- به هر حال اگر بنا باشد روزی با دولت استکباری انگلیس تسویه حساب کنیم این اتفاق نه در تهران که در خلیج فارس رخ خواهد داد! هدف تهاجم و خشم انقلابی ما ناوهای متجاوز انگلیسی خواهد بود و پایگاه های تفنگداران ملکه در افغانستان و ...! شان ما و ملت ما بسیار بالاتر از آن است که چند دیپلمات و سفارت خانه آنها در تهران هدف تهاجم ما قرار بگیرد!
معلومه که انگلیسی ها از این اقدام دانشجویان خیلی خشمگینند
درود بر دکتر کوشکی عزیز
چقدر به دولت و احمدي نژاد بد و بيراه گفتيد كه چرا موضع نميگيره تازه فهميديد كه چه گندي زديد. طراحان اين پروژه ق... و ل... بودند و آبروي خودشان را بردند مثل موسوي و كروبي
حالا كه مواضع بزرگان نظام در باره غلط بودن تسخير اشكار شده جناب بسم رب شهدا حكم تكفير نويسنده را صادر كرده!اگر يك ماه قبل نظرش را مي نوشت كه خونش حلال بود!ولي من به عنوان يك دانشجوي امام صادق شاهدم كه اين بنده خدا همان شب از بچه هاي امام صادق خواست كه از باغ قلهك خارج بشوند.در ضمن فحش جواب سوالات مطرح شده در متن مقاله نيست!
احسنت دکتر کوشکی احسنت
درود بر شما بالاخره یکی حرف ما رو زد.
این تحلیل کهنه را که ما هم همون ساعتهای اول این حرکت گفتیم . ولی مشرق جون نظر مارا نذاشت .ملت خیلی جلوتر از این مثلا خواص توی تحلیل ها هستند .چون به جایی وابسته نیستند و نظر شونو راحت میگن . منتظر نمیشینن ببینن که ایا کاری از سوی بزرگان نظام تایید میشود یا نه وسپس موضع بگیرند وبه به چهچه بکنن یامحکوم بکنن . چون ملت ازاد اندیشن وگوششون به حرفای رهبرشونه که اتفاقا جند روز قبلش قانون گریز نبودن بسیجی رااز خصایص بسیجیها برشمردند.حالا شما بعد از مدت طولانی امدی مثلا تحلیل دادی ؟؟ این بند هایی را که شما ردیف کردی ملت تو کامنتاشون همون روزای اول خیلی عمیقتر از جنابعالی بیان کردن .میمونه مشرق که نمیدونم این مقاله را واسه جی امروز گذاشته؟ لطفا نظرمو بذارین .متشکرم
كار اشتباهي بود. البته جناب كوشكي هم از جمله افراد تندرويي است كه حالا وقتي ديده همه مخالفن ايشان هم گفته بايد مخالف باشم
بسم رب الشهدا
|
بله نظرتون رو قبول دارم. عده ای فقط بلدن موج سواری کنن. ایشون اگه نظری داشتن می بایست همون اول که این حرکت شکل گرفت موضوع گیری می کرد.با این افراد نمیشه کاری کرد برادر. شما باید صبرتون رو بیشتر کنید و موضعتون در مقابل این افراد موج سوار سکوت باشه. خشم انقلابیتون را به جایش خرج کنید.
|
درود بر شما
|
به نظرم باي اين قضيه را هم اضافه كنيد كه اگر اين حركت مديريت ميشدميتونست الگويي براي جوانان منطقه براي تسخير لانه هاي جاسوسي تو كشورهاي ديگه باشه.
|
بچه حزب اللهی حتما به مصداق "المومن کیس" ، زیرک و عاقله. اگه اینجوری نیستید و اینجوری رفتار نمی کنید در حزب اللهی بودن خودتون شک کنید.