
از جمله خواص خارق العاده که درباره این کوه ادعا می شود، کمک به درمان مبتلایان به ایدز است. به خاطر نزدیکی این کوه به خورشید امکان رشد و نمو ویروس های بیماری زا از جمله ویروس HIV صفر است. پزشکان متخصص بریتانیایی در موسسه Imperial Medical College در شهر لندن اخیرا در مقاله ای در روزنامه تایمز ضمن بر شمردن این خاصیت از سازمان ملل درخواست کرده تا نام این کوه را به ANTI-HIV Mountain تغییر دهند.
دکتر Tim Hopkins رییس موسسه فوق و دارنده مدرک فوق تخصص در رشته ایمونولوژی و ویروس شناسی درخواست ایجاد شهرکهای درمانی برای مبتلایان به ایدز در این منطقه داشته است. وی معتقد است با اسکان مبتلایان به ایدز در این منطقه پس از حداکثر مدت 18 ماه هیچ نشانه ای از بیماری در این مبتلایان دیده نشود.
اگر واقعا پزشکان بریتانیایی گفتند می تونه نقشه ای باشه برای افزایش جمعیت مبتلایان ایدز در ایران که در اثر آمدن مبتلایان به ایران اتفاق می افته
دوست عزيزي كه اهل جم هستيد:
من در شهر جم يعني در مجاورت اين كوه زندگي مي كنم. با اطمينان مي گويم كه تمام اين ادعاها بي پايه و اساس است و جالب اين كه مي بينم بعضي خبرگزاريهاي رسمي نيز اين ادعاها را بازگو مي كنند. دوستان عزيز هر چه را در اينترنت مي بينيد يا مي شنويد باور نكنيد. اول تحقيق كنيد بعد نتيجه گيري يا اظهار نظر كنيد.
من حاضرم با مساعدت بعضی از صاحبان سرمایه بهترین امکانات اقامتی را در انجا فراهم اورم
اگر امواج الکترو مغناطیس اثر معجزه آسا داره چرا تو کشورشان یک محط مصنوعی برای این کار درست نمی کنند ؟ این حقه جدید انگلیسی هاست .
چطور این کوه از دست جریان انحرافی در رفته؟
میدانیم که ارتفاع کوه پردیس قطعا از دماوند (5610 متر) کمتر است! و در مدار 27°48' شمالی قرار دارد. ارتفاع کوه چیمبورازو بیشتر است (6268 متر) و در نزدیکی استوا (1°28' درجه جنوبی) قرار دارد.
اگر مسوولین خوش فکر عمل کنند همین کوه باعث درامدی از طریق جذب توریست خواهد
|
آره همین منوه که ایدزی ها و سرطانی ها به ایران سرازیر بشن و شما را به فیض برسانند
|
ولي متاسفانه هر وقت اگه را كاشتهاند، سبز نشده است.
همین مونده که ایدزی ها سرازیر ایران بشوند .
|
اگر خوب مدیریت شود مشکلی پیش نمیاد.