مشرق نیوز

کد خبر: ۱۰۰۰۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
دو ناو نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که از طریق کانال سوئز وارد مدیترانه شده بودند، در یکی از بنادر سوریه پهلو گرفت.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاری آلمان نوشت: دو ناو گروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی که وارد دریای مدیترانه شده بود روز گذشته در یکی از بنادر سوریه پهلو گرفت.

بر اساس این گزارش، این دو کشتی که یکی ناوشکن و دیگری کشتی تدارکات است، در نظر دارد طبق توافقنامه میان سوریه و ایران، به نیروی دریایی سوریه آموزش‌های لازم را ارائه دهد.

پرس‌تی وی گزارش کرد که این ناوها پس از عبور از کانال سوئز و ورود به دریای مدیترانه به شهر "طرطوس" شمال غربی "دمشق" پایتخت سوریه رسیدند.

امیر دریادار سیاری صبح گذشته در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش از عبور هجدهمین ناوگروه این نیرو از کانال سوئز خبر داد.

سیاری افزود: همچنان که نیروی دریایی ارتش سال گذشته با حضور در دریای مدیترانه تمام منطقه را تحت تأثیر قرار داد، ناوگروه هجدهم این نیرو هم به بهترین نحو و با اعلام پیام صلح و دوستی به کشورهای منطقه اقتدار مملکت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به نمایش می گذارد و به دنیا ثابت خواهد کرد که به رغم  تحریم های روزافزون دشمنان در طول سی و سه سال، نیروی انسانی ما گوش به فرمان مولا ومقتدای خود امام خامنه ­ای (مد ظله العالی) به توان علمی و نظامی خود می افزاید و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

برچسب ها: سوریه ، ناو ، ایران
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
سرباز کوچک
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
2
6
جالبه که ما همه خط قرمزهای اونها رو مثل آب خوردن رد می کنیم و اونها هم به امید خدا هیچ غلطی نمی تونن بکنن. همین طور که تا قبل از این نتونستن.
خدا قوت به همه نیروهای مسلح ارتش
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
خواهیم دید ارباب
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۳۰
15
5
همین کار ها را میکنیم بعد پشت سرمون میگن که ما به سوریه کمک میکنیم
نام:
ایمیل:
* نظر: